Óriási meglepetés az olimpián: Ryan Murphy azután tudta meg, hogy kislánya lesz, miután kijött a medencéből

Sz.Cs. | 2024. Július 31.
Az amerikai úszó, Ryan Murphy kedden szerezte meg élete első olimpiai érmét, de vélhetően egészen más miatt fog emlékezni a nagy napra. Miután kijött a medencéből, megtudta, hogy kislánya lesz.

Egyre nagyobb hagyománya van annak, hogy a születendő baba nemét egy babaváró bulin leplezik le, így az elmúlt években már rengeteg extrém megoldásról hallhattunk. Ilyen volt, amikor a szülők egy tűzoltóautóval leplezték le a gyermekük nemét, vagy amikor akkora bulit csaptak, hogy vádat emeltek az apa ellen. Bárhogy is legyen, kétségtelen, hogy az olimpiára szervezett “babaváró bulinál” cukibbat még nem láttunk. 

Kedden a férfi 100 méteres hát döntője után a 29 éves amerikai úszó, Ryan Murphy állhatott a dobogó harmadik fokára. Ez az első alkalom, hogy a sportoló olimpiai érmet szerzett, azonban vélhetően egészen más miatt lesz emlékezetes számára ez a nap. Miután kijött a medencéből, Ryan a pódium felé sétált, majd szemével elkezdte keresni családját a lelátó sorai között. Nem sokkal később kiszúrta várandós feleségét, Bridget Konttinent, aki egy táblát tartott fel a magasba. A hatalmas meglepetés pedig még csak ezután következett. 

Ryan Murphy és felesége (Fotó: Getty Images)

A fehér plakáton a következő állt: „Ryan, kislány lesz!”

Az aranyérmes Rowdy Gaines egy remek felvételt posztolt a nagy meglepetésről, majd a következő sorokkal üzent a párnak „Ez sokkal több ér, mint bármilyen érem! Gratulálok Murph-nek és Bridget-nek, illetve az egész Murphy családnak!!! Egyesülnek a lányos apukák!”

Ryan és Bridget 2023 szeptemberében házasodtak össze és 2025 januárjára várják kislányukat. Az úszó az esemény után így nyilatkozott: 

A mai este különleges volt. A feleségem elárulta, hogy kislányunk lesz, ez egy hihetetlen hír. Ez talán jobb hír volt, mint az, hogy bronzérmet nyertem!

Exit mobile version