A gyerekbirodalom biztonsága

nlc | 2004. November 26.
A babák még nem tudnak olyan eredményesen védekezni a lakásban is megtalálható szennyezõdések ellen, mint a felnõttek. Ezért fontos a megelõzés. Tippjeink mellett a Domestos újdonságáról is olvashatsz!

• Higiénikus tisztaságot biztosíthat, ha rendszeresen lemosod a felfújható játékokat, a műanyag kockákat, összerakókat, bútorokat, a járóka és a babakocsi textilneműjét hígított Domestosszal (amennyiben azok klórtartalmú tisztítószerrel moshatók, lásd a kezelési útmutatót).

• Töröld le a fa és műanyag felületeket, hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le és hagyd megszáradni.

• Fordíts különös gondot a kisgyermek bilijére. Használat után azonnal ürítsd a vécébe, mosd ki mosószeres vízzel, fertőtlenítsd Domestosszal, öblítsd ki, és hagyd megszáradni.

Újdonság a Domestostól

Az új Domestos higiénikus tisztító spray a már jól ismert fertőtlenítő hatású tisztítószer praktikus kiegészítője, segítségével számtalan olyan területet érhetsz el, amelyet eddig nehezebben tudtál megtisztítani.

A szórófej pontosan a tisztítandó felületre irányítható, így minden ragyogóan és higiénikusan tisztává válik! Nagyszerű a makacs szennyeződések, konyhai zsírfoltok és penész ellen, baktériumölő hatása pedig nélkülözhetetlen a konyhában és fürdőszobában egyaránt.

Alkalmazható rozsdamentes acélon, kerámián, porcelánon, műanyagon, zománcon (tegyél egy előzetes próbát egy kevésbé szembetűnő részen) és festett fafelületen.

Exit mobile version