Egyéves a Születés Hete Portál

nlc | 2005. Március 08.
Születésnapi ünnepségre gyûltek össze a Születés Hete Portál szerkesztõi és olvasói az Aranytíz Mûvelõdési Központban. A Születés Hete portál egyéves születésnapján a Nõk Lapja Cafe csoport tagjává vált.

Arra a kérdésre, hogy mi motiválta az Nők Lapja Cafét a szerződés megkötésében, Jakab Kriszta főszerkesztő ezt válaszolta: “A Nők Lapja Cafe és személy szerint az én számomra is ez a civil kezdeményezés, amit a Születés Hete Kht. megvalósított, komoly spirituális tartalma, önzetlensége, és az ügy mögött álló folyamatos szolgálata mélységesen megérintett. A Nők Lapja Cafe mára elérte a napi százezer látogatót, akiknek a látókörébe mostantól bele fog kerülni a Születés Hete. Így igen komoly publicitást tudunk a jövőben biztosítani a felvállalt ügynek, mely mindannyiunk számára rendkívül fontos.”

Az internetes együttműködésen túl a Nők Lapja Cafe és a Születés Hete közös rendezvényeket is szervez, ilyen például a mára már hagyománnyá vált évről-évre májusban megrendezésre kerülő Családi nap a Margitszigeten.

Radnóti Csaba, a Születés Hete Kht. ügyvezetője az aláírás után elmondta, hogy a Születés Hete portál számára ez a szövetség – melynek előkészítése majdnem egy évig tartott -, megtisztelő és kiemelten fontos jelentőségű, mert biztosíthatja azt a fajta folyamatos és markáns jelenlétet a világhálón és azon is túl, melynek segítségével a szervezet által képviselt ügynek egy eddig elérhetetlennek tűnő ismertséget tudunk biztosítani.

Somának, aki tavaly a Születés Hete rendezvénysorozat dívája volt, és most ajándék dalaival szerette volna meglepni az ünnepeltet, magának is meglepetésben volt része, amikor előző este bejelentés nélkül magas lázzal beállított hozzá az influenza. A népszerű sztár azonban így is módot talált rá, hogy – az internetes Skype rendszer segítségével – köszöntse az ünneplőket. Személyes meggyőződésből állt az ügy mellé – mondta –, és hangsúlyozta, hogy a Születés Hete Portál jelentősége túlmutat az egyhetes rendezvény hatókörén, hiszen az év ötvenkét hetében szolgálja a nők, várandósok, anyák teljesebb tájékozódását, s ezzel a tudatosabb, szabadabb döntés lehetőségét teremti meg sokak számára.

Exit mobile version