Élmény a babának, öröm a családnak!

Kolping Hotel | 2009. Szeptember 25.
Végre megérkezett a legifjabb családtag, és minden pillanatod betölti huncut mosolyával és apró mozdulataival? A gyermekáldás nagy öröm, de tudjuk, hogy időnként szükség van egy kis kikapcsolódásra. Nem mersz útnak indulni a kisbabával, mert úgy véled, túl sok gonddal jár, és a kicsi nem érezné jól magát? Szeretnétek sok baba-mama programot kipróbálni, de a nyár elteltével kevés a lehetőség? Van megoldás!

Találtunk egy szállodát Alsópáhokon, ahol igazán sok tapasztalattal rendelkeznek a legkisebbek vendéglátásában, hiszen az elmúlt 13 évben több ezer kisgyermeknek szereztek felejthetetlen pillanatokat. Aki már járt itt, tudja, hogy a családi pihenés a babának is élmény.

Hogy mért kedvelik ennyire a Kolping Hotelt a kisbabás családok?

Mert itt nem csak a szobák berendezésével igyekeznek a kicsik kényelmét szolgálni, hanem a személyzet is ért a gyerekek nyelvén. A vacsoránál bababüfével kedveskednek a legkisebb vendégeknek, de a szálloda szolgáltatásait is úgy alakították ki, hogy a család minden tagja megtalálja számítását. Ha sétálni támad kedvetek, a szálloda 10 hektáros, forgalomtól elzárt parkjában bármikor felfedezőútra indulhattok. Vagy szeretnétek egy kis időt kettesben tölteni? A bölcsiben napi 3 órában szakképzett gyermekfelügyelőkre bízhatod a csöppséget, ez alatt kipróbálhatjátok a romantikus hangulatú új uszodarészleget, vagy a szálloda wellness szolgáltatásait. Ugye nem hangzik rosszul?

Pihenni nem csak nyáron lehet!

Ősszel is érdemes összecsomagolni a családot, hiszen egész évben rengeteg izgalmas kaland vár kicsikre és nagyokra egyaránt. Ha még nem volt rá alkalmad, kipróbálhatod a babaúszást is, mert itt hetente négyszer a legkisebbeké a főszerep az uszodában! A közös pancsolás után pedig a baba-mama és a családi szaunában együtt lazíthat a család. Nagyobb gyerkőc is van a családban? Ne aggódj, ő sem fog unatkozni. Emeletes beltéri játszóház, labdatengerbe érkező csúszda, sok barkács program és hatalmas játszóterek várnak rá. És tudod mi a legjobb? Ősszel a Kolpingban szinte minden héten tartalmas programokat szerveznek a családoknak, amiken ingyen részt vehettek!

Hallottál már a Bébi Thai Masszázs Hétről vagy a Bori Babatornáról? Próbáljátok ki, és közben lazítsatok együtt!

Szereted a meglepetéseket?

A Kolpingban mindig valami újdonságon törik a fejüket, hogy a család minden tagjának ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak. A legújabb fejlesztésre sem kell már sokat várni! Hamarosan megnyílik az új Bobó kávézó, amit kifejezetten a szülőknek találtak ki. Ide esténként betérhettek egy koktélra vagy egy csésze illatozó teára. Ugye milyen rég volt, hogy időt szakítottatok egy meghitt beszélgetésre? Most itt az alkalom!

De itt még nem ér véget a meglepetések sora! A szálloda idén ünnepli 13. születésnapját, ezért még több különleges kedvezménnyel készülnek! Idén ünneplitek 13. házassági évfordulótokat, vagy a kicsi épp októberben lesz 13 éves? Akkor további meglepetések várnak rátok. Ugye szerinted is szerencsés szám a 13? Nem így gondolod? Akkor irány Alsópáhok, ahol megbizonyosodhatsz róla!

Nézd meg, mennyi izgalmas programmal készülnek még az őszre! >>>

Exit mobile version