3000 virágcsokor 70 év házasság alatt – a tartós kapcsolat titka?

nlc | 2012. Január 24.
1942 óta minden áldott héten vitt egy csokor virágot feleségének. Ha nem volt rá pénze, akkor maga szedte. Nem csoda, hogy most ünnepelték 70. házassági évfordulójukat.
1942
1942

A 88 éves Millie és egy évvel idősebb férje, Jack Mills a hétvégén ünnepelték hetvenedik házassági évfordulójukat. Ennyi együtt töltött év önmagában sem csekély teljesítmény, az idős, brit hölgy azonban vélhetőleg a Guinness Rekordok könyvébe is simán bekerülhetne akár – már ha lenne erre vonatkozó kategória –, mint a férjétől a legtöbb virágcsokrot kapott feleség. Jack ugyanis azóta, hogy házasságot kötöttek, minden héten legalább egyszer meglepte feleségét egy csokor virággal.

2012

A nyugdíjas mérnök az évtizedek folyamán közel 6 és fél millió forintnak megfelelő összeget hagyott a virágárusoknál, de azt mondja, minden egyes penny megérte. Azokban az időkben sem feledkezett meg a romantikus gesztusról, amikor nem volt pénze virágra, olyankor ugyanis saját kezűleg szedett vadvirágokból állította össze a csokrokat.

A bájos házaspárnak három gyermeke, hat unokája és tizenkét dédunokája van. Egyik lányuk, Dee egy brit bulvárlapnak nyilatkozva megerősítette, amit persze kitalálni sem nehéz, hogy édesapja egy vérbeli, régimódi romantikus. 

A magunk részéről még sok-sok virágcsokrot kívánunk nekik!

Exit mobile version