Ki akarják lakoltatni a családot hangosan síró gyerekük miatt

nlc | 2012. Január 29.
A kislány annyira hangos, hogy olykor még az anyja is nehezen tudja elviselni.
Ki akarják lakoltatni a családot hangosan síró gyerekük miatt

A brit család, Nicola Baylis és élettársa, Tim Richold, valamint kétéves kislányuk, Skye hamarosan az utcán találhatják magukat, mivel ki akarják tenni őket albérletükből arra hivatkozva, hogy a gyerek túl hangosan sír.

A lakbért rendesen fizető, tisztességesen élő családra több tucat panasz érkezett a szomszédoktól a lakást bérbe adó ingatlanirodához, miszerint a kislány olyan hangokat ad ki, mint egy berregő motorkerékpár.

„Skye valóban nagyon hangosan sír, de a nevetése még hangosabb. Ő csak egy kisgyerek, akinek fogalma sincs arról, hogy mennyire hangos” – magyarázta az anya a The Sun című bulvárlapban. Bár Nicola egyfelől megérti a szomszédok álláspontját, megjegyezte azt is, hogy nekik még könnyű dolguk van, hiszen nem élnek együtt, egy légtérben, a nap 24 órájában a kislánnyal. „Skye szeret énekelni, nevetni és beszélgetni, de néha nekem is be kell fognom a füleimet, annyira hangos.”

A család tavaly novemberben ultimátumot kapott: vagy tesznek arról, hogy a gyerek ne zavarja a többi lakót, vagy menniük kell a lakásból. Mivel azonban a kislányt nem lehet „lehalkítani”, érdemben semmit sem tudnak tenni.

A család elkeseredésében bírósághoz fordult, várhatóan február végén döntenek a sorsukról.

Exit mobile version