Rómába tartó repülőn kötött ki az elcsavargott kissrác

nlc | 2012. Július 26.
A kisfiú teljesen önállóan játszotta ki a repülőtéri ellenőrzési pontokat. Azért azt nem mondjuk, hogy gratulálunk.
Okmányok és jegy nélkül jutott fel repülőre a gyerek

A 11 éves Liam Corcoran egy manchesteri bevásárlóközpontból szökött meg édesanyja – ezek szerint – nem épp vigyázó tekintete elől, majd fogta magát és tömegközlekedéssel a város repterére utazott.

A kissrác aztán okmányok és repülőjegy nélkül átsétált az összes reptéri ellenőrzési ponton, majd a legközelebbi induló gép felé vette az irányt, mely Rómába tartott. A gép fedélzetére is simán feljutott, helyet foglalt, és már csak a levegőben derült ki róla, hogy potyautas.

Arról nem szólnak a hírek, hogy az anyja a víg vásárolgatás közepette mikor vette észre, hogy a gyerek elkóborolt a plázából, és mikor kezdte keresni, mindenesetre a kisfiút Rómából ugyanazzal a géppel azonnal visszafordították, és az asszony estére épségben vissza is kapta a fiát.

A BBC információi szerint a repülőtéren azonnali vizsgálatot indítottak az ügyben, az esetleges felelősöket pedig felfüggesztették. A reptér szóvivője magyarázatképpen egyelőre annyit közölt, hogy Liam vélhetőleg egy gyerekcsoporttal vagy családdal elvegyülve juthatott át az ellenőrzéseken és ezért nem tűnt fel senkinek, hogy egyedül van.

Exit mobile version