24 évesen tudta meg, hogy van egy ikertestvére

nlc | 2012. December 05.
A kínai ikerlányok története akár egy mozifilmben is simán megállná a helyét.

A kínai Bao Lulinnal gyakran előfordult, hogy az utcán vagy az étteremben, ahol pincérnőként dolgozik, vadidegenek szólították meg úgy, mintha ismernék. Sokáig véletlennek hitte a dolgot, mivel azonban az ismeretlenek több alkalommal is Yanfeinek szólították, gyanakodni kezdett, hogy lehet egy hasonmása.

Lulin úgy döntött, hogy felkeresi a lányt, akire annyira hasonlít. Amikor egy idegen újra összetévesztette a másik lánnyal, kapott az alkalmon, és elkérte tőle Yanfei címét.

Lulin és Yanfei

Amint lehetősége nyílt, elment a megadott címre és becsöngetett. Yanfei anyósa nyitott ajtót, akiben azonnal meghűlt a vér, és a menyéért kiáltott. Amikor a nő az ajtóhoz ért és megpillantotta Lulint, igencsak megdöbbent, hiszen mintha csak a tükörképe állt volna előtte.

Kiderült, hogy Lulin és Yanfei ikertestvérek, akiket kisbaba korukban adtak örökbe. Nem csupán a külsejük hasonló, de a személyiségük, a hangjuk, az öltözködési stílusuk és a kedvenc ételeik is, ráadásul mindketten 2007-ben mentek férjhez, és a fiaik is nagyon hasonlítanak egymásra.

Az ikrek nagyon boldogok, hogy egymásra találtak, és rengeteg időt töltenek együtt. Úgy érzik, mintha mindig is ismerték volna egymást.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Exit mobile version