Magukra tetováltatták a szülők a kislányuk hatalmas anyajegyeit – fotó

nlc | 2015. Február 26.
Nem akarják, hogy valaha is szégyenkeznie kelljen az anyajegyei miatt.

A 18 hónapos Honey-Rae testének jobb oldalát, a derekától a lábujjaiig hatalmas, rózsaszínes-vöröses anyajegyek borítják. A kislány így született, az anyukája, Tanya pedig máig is jól emlékszik a pillanatra, amikor az inkubátorban először megpillantotta a babáján a foltokat. “Mint minden anya, én sem szerettem volna, hogy a gyerekem másmilyen legyen. Azt akartam, hogy olyan legyen, mint a többi egészséges gyerek. Bár tudom, hogy az anyajegyei nem veszélyesek, de komoly befolyással lesznek az egész életére” – mesélte az asszony, aki leszögezte azt is, hogy nem szeretné, hogy sajnálják a kislányát az anyajegyei miatt.

Tanya és a férje, Adam Honey-Rae születésétől kezdve mindent megtettek azért, hogy a lányuk sose szégyenkezzen az anyajegyei miatt. Mindennap elmondták neki, hogy mennyire szép.

Tavaly nyáron azonban az anya vásárolni volt a kislánnyal, aki a nagy melegben sortot és szandált viselt. A pénztárnál állva egy idős pár feltűnően bámulta Honey-Rae lábát, és sugdolóztak. “Fel voltam dúlva. Először vittem ki úgy, hogy nem volt eltakarva a lába, és minden ezzel kapcsolatos aggodalmam és félelmem beigazolódott. Az emberek kegyetlenek, anélkül, hogy egyáltalán észrevennék.”

Tanya és Adam ezután úgy döntöttek, ugyanolyan foltokat tetováltatnak a lábukra, amilyenek a kislány anyajegyei, hogy ezzel fejezzék ki az iránta érzett szeretetüket, illetve, hogy felnőve ne érezze magát egyedül az anyajegyeivel.

Először az apa tetoválása készült el, még tavaly karácsonyra, nemrégiben pedig az anya is megcsináltatta a 40. születésnapja alkalmából. Bár a két és fél órás procedúra nagyon fájdalmas volt, Tanya biztos abban, hogy megérte.

“Folyton megérinti a tetoválásomat, aztán Adamét is, majd a saját anyajegyét, és kacag. Nem is lehetnék boldogabb” – mondta Tanya.

Forrás: Mirror

Exit mobile version