Tanfolyamot indított az apuka, hogy megtanítsa a többi apának megcsinálni a lányaik haját

nlc | 2015. Október 08.
Philippe Morgese lépésről lépésre kitanulta, hogy hogyan tud szuper frizurákat csinálni a lányának. Annyira profi lett, hogy úgy döntött, segít a többi apukának is.

Emma egyéves volt, amikor Philippe egyedülálló apa lett. Az apuka hamar rájött, hogy valamit kezdeni kell a lánya hosszú hajával, és neki muszáj lesz ezt megtanulnia. Mint elmondta, lépésről lépésre haladt, először csak csatokat használt, aztán jött a lófarok és a különböző fonatok. Egy idő után annyira profi lett, hogy rengeteg kérdést kapott a többi apukától. Innen jött az ötlet, hogy indít egy tanfolyamot, elvégre sokkal egyszerűbb, ha meg tudja mutatni, hogy mit hogyan csinál, az apukák pedig gyakorolhatnak a lányaik haján.

Felkeresett egy szépségiskolát, ahol helyet biztosítottak a számára, majd meghirdette a tanfolyamot az interneten. Pénzt nem kért, mint mondta, senkit nem akart meggátolni a tanulásban.

A tanfolyam nagy sikert aratott. Philippe azóta létrehozott egy Facebook-oldalt Daddy Daughter Hair Factory néven, ami szintén nagyon népszerű, és további kurzusokat is tervez.

Forrás: Buzz Feed

Exit mobile version