Ez a világ legszomorúbb Tumblr-oldala

nlc | 2015. December 03.
A Last message recieved nevű Tumblr oldal véget ért párkapcsolatok utolsó üzenetváltásait mutatja be – és elképesztően szívfacsaró mind az utolsó szálig.

A LastMessageRecieved valószínűleg a depresszió melegágya az internet sötét bugyraiban. Nem mást vállal, mint hogy összegyűjti a szétment szerelmespárok utolsó üzeneteit, üzenetváltásait.

Ilyesmikre gondoljatok:

“Nagyon hiányoznak a beszélgetéseink.” Aláírás: “Ez az utolsó üzenet, amit a barátomtól kaptam, mielőtt öngyilkos lett volna. Sosem bocsátom meg magamnak, hogy nem válaszoltam.”
“Nem is tudom, hogy az enyém-e.” “A tiéd… elterveztük…” Aláírás: “Az exemmel megbeszéltük, hogy kisbabánk lesz, így is történt. Mikor 3 hónapos terhes voltam, otthagyott, miközben egy szupermarket parkolójában sírtam hajnali egykor. Ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam. Most hét hónapos terhes vagyok, és ő még mindig meg van győződve róla, hogy a fiúnk nem az övé. Beszélni sem akar velem.”
“Helló, azt hiszem, kiszállok. Elkezdtem mással randizni, és nem érzem helyesnek, hogy veled is beszéljek. Nem szeretnélek félrevezetni. Bocsi, Caitlin. Szia.”
“Tényleg nem érdekelsz már többé.” “Oké.”
“Szia.” “Szia.”
“Úgy érzem, elveszítettem egy jó barátomat, és nagyon nehéz túltennem magam ezen a veszteségen.” “Nem igazán tudom, mit akarsz tőlem hallani.”

Érdemes tovább böngészni az oldalt, ha instant depresszióra vágynánk, ha szeretnénk kicsit merengeni a szakítások természetén, és persze simán előfordulhat, hogy sok ismerős üzenettel találkozunk majd.

Forrás: Mashable

Exit mobile version