Egy ír lány egy svéd lányban fedezte fel hasonmását – még az apja sem látja a különbséget!

nlc | 2015. December 17.
Eszedbe jutott már, hogy valahol a világban létezhet egy ember, aki a megszólalásig hasonlít rád? A hátborzongató találkozást átélte ez a fiatal ír nő, aki a svéd lányt meglátva mintha tükörbe nézett volna.
Egy ír lány egy svéd lányban fedezte fel hasonmását– még az apja sem látja a különbséget!

A 21 éves, Shannon nevű ír lány egy “Twin Strangers” azaz Idegen Ikrek nevű honlapon bukkant a 17 éves, svéd Sarára.

A két lány annyira hasonlít egymásra, hogy Shannon az első személyes találkozáskor megijedt, és később, mikor édesapjának is bemutatta Sarát, ő is alig tudott különbséget tenni.

Shannon elárulta, rettegett az első találkozástól. Mikor végül meglátták egymást, a szíve majd kiugrott a helyéről, hisz nemcsak hajuk és arcvonásaik között megdöbbentő a hasonlóság, hanem ugyanolyan a mimikájuk is. Ugyanazokkal a gesztusokkal reagálnak a helyzetekre, és a mosolyuk is megegyezik.

De a lányok közös érdeklődéseket is felfedeztek egymásban: mindketten imádják a táncot, és hasonlóan gondolkoznak a világ dolgairól is. A különbséget a személyiségükben találták meg, Sara kicsit félénkebb, mint Shannon, de ez fiatal korából is adódhat. Ettől eltekintve, pár perc elteltével úgy érezték, mintha régi barátok lennének.

Akit nem rémít meg a kísérteties hasonlóság, az saját hasonmásának kutatásába kezdhet a Twin Strangers oldalon keresztül.

Forrás: DailyMailUK

Exit mobile version