100 éves Olivia de Havilland, az Elfújta a szél sztárja

nlc | 2016. Július 04.
A legendás Elfújta a szél egyik főszerepét alakító Olivia de Havilland pénteken ünnepelte 100. születésnapját. És ahogyan a róla készített fotó bizonyítja, ma is csodásan néz ki.

1916. július 1-jén Japán fővárosában, Tokióban született Olivia de Havilland brit szülők első gyermekeként. A színésznőt ötször jelölték Oscar-díjra, kétszer meg is nyerte a szobrot. Az Elfújta a szél Melanie Hamiltonjának megformálásáért a legjobb mellékszereplő díjára jelölték.

A legendás történet főszerepét, Scarlett O’Harát Vivian Leigh alakította, ugyanakkor a bájos és a mindenkivel kedves Melanie is meghatározó alakja az Elfújta a szélnek.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

 

Olivia de Havilland 1935 és 1988 között hatvan mozi- és tévéfilmben szerepelt. Utolsó szerepét 72 évesen vállalta. A színésznő 100 születésnapján is csodásan néz ki, ahogyan azt a róla készített friss fotó is tanúsítja.

100 évesen is csodásan néz ki Olivia de Havilland

(Daily Mail)

Exit mobile version