1 év alatt 3 gyermeket szült

nlc | 2016. Július 11.
Miután világra hozta kisfiát, nem gondolta, hogy néhány hét múlva ismét anyai örömök elé néz majd.

Pedig így történt. Nem egész három hónappal azután, hogy 2013. március 11-én életet adott kisfiának, a kanadai anyuka, Melanie Varney döbbenten vette tudomásul, hogy ismét várandós. Nem tagadja, mikor az orvos közölte vele a hírt, megfordult a fejében az abortusz lehetősége. “Még alig tettem túl magam a szülésen és az első hónapok okozta változásokon, máris kezdődött elölről az egész.”

Melanie azt mondja, mikor megbarátkozott a gondolattal, hogy ismét anya lesz, kiderült, hogy nem egy, hanem egyszerre két gyermek növekszik a méhében. “Ott ültem a vizsgálóban, és hisztérikusan nevettem” – mondja, majd hozzáteszi, ezt követően már lelkesen és büszkén készült ikergyermekei érkezésére.

Az ikrek végül nem egész egy évvel bátyjuk születése után, 2014. március 10-én jöttek a világra. Melanie azt mondja, meglepetésére nem is a gyerekek körüli teendők jelentették számára a legnagyobb kihívást. “Nehezemre esett elfogadni, mennyire megváltozott a testem a két terhesség és a két szülés után.”

Végül egy meztelen fotósorozat segített neki elfogadni a megváltozott alakját, amit Tirna Cary készített. “Egészen addig idegenként tekintettem a tükörképemre, a képeket nézegetve viszont rájöttem, hogy igenis büszke lehetek magamra. Nemcsak azért, mert a testem három csodálatos gyermeknek adott életet, hanem mert a sok változás után is gyönyörű és kívánatos maradt.”

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version