Minden évben felveszi esküvői ruháját ez a nő – elmondja, miért kellene neked is

nlc | 2016. Szeptember 01.
Eljátszottál már a gondolattal, hogy előásd ezeréves esküvői ruhádat, és még egyszer megpördülj benne a tükör előtt? Csak mert pontosan ezt kellene csinálnod!

Samantha Burns a mentális egészséggel és párkapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó, és szent meggyőződése, hogy az esküvői ruha egyáltalán nem csak arra az egy napra való. Épp ellenkezőleg: szerinte akkor és annyit kéne hordanunk hófehér esküvői ruhánkat, amikor és amennyit csak akarjuk – ugyanis szerinte ettől tutira jobban érezzük majd magunkat.

Burns például úgy érezte, nem tud belenyugodni, hogy csodás ruhája mindössze egyszer volt rajta. Ezért aztán bejelentette férjének, hogy minden évben, jelesül az évfordulójuk napján a fehér ruhában fog parádézni. És így is tesz.

Szerinte ettől újra gyönyörűnek, különlegesnek érzi magát, ráadásul férjében is felidézi a nagy nap, az izzó szerelem érzését. Burns szerint senkinek nem kellene szégyenkeznie, ha egy kicsit esküvői ruhában szeretne flangálni, ráadásul külön jó, hogy az ember így egészen mókásan fest a leghétköznapibb dolgok művelése közben is!

Today

Exit mobile version