Kiabált szüleivel, apja “börtönnel” büntette a hároméves kislányt

nlc | 2016. Szeptember 07.
A texasi férfi ráadásul még fotókat is készített meglehetősen szokatlan nevelési módszereiről. A netezők szétszedik.

Juliano Parker, a hároméves kislány apukája azóta nem győz szabadkozni, mióta közzétette a nagy port kavart képeket a Facebook-oldalán. A texasi férfi elárulta, mióta csak megosztotta a fotókat, nincs egy perc nyugta sem: a telefonja szinte egyfolytában csörög, az oldalát pedig elárasztották a felháborodott hozzászólások.

Mint mondja, az egész azzal indult, hogy észrevette, kislánya egyre tiszteletlenebbül viselkedik vele és feleségével. “Egyik alkalommal leállt velünk feleselni a nyílt utcán, később pedig a boltban vágott ki hisztit. Csúnyán beszél, és kiabál velünk, amiből mostanra elegem lett. Korábban, ha ilyesmi történt, elfenekeltük őt, de ma már nem tehetjük, mert ez már bántalmazásnak minősülne.”

 

A férfi leírta, saját nevelési módszert dolgozott ki lányának, melynek részeként börtönné alakította az otthonukat. A kislánynak kötelező volt egy túlméretes, narancssárga pólót húznia, házimunkát végeznie és matracon aludnia. Vacsorára húst és krumplit kapott, semmi mást. Juliano leírta, azt reméli, hogy a néhány napos tortúra jobb belátásra téríti majd a gyermeket.

Csakhogy a Juliano által közzétett képek terjedni kezdtek, és rövid idő alatt az egész világot bejárták. Felháborodott szülők százai döntöttek úgy, hogy kapcsolatba lépnek Julianóval: volt, aki gyermekvédelemmel fenyegetőzött, de olyan is, aki kétségbe vonta az apa mentális állapotát. Juliano a felháborodás hatására eltávolította a képeket, majd bevallotta, nem gondolta, hogy ilyen hatást fognak kiváltani.

“A lányom nagyon jó gyerek, csak néha elszalad vele a ló. Isten látja lelkem, nem akartam őt bántani, csak figyelmeztetni, hogy a tettei, a kimondott szavai következményekkel járnak” – magyarázkodott az apa.

Olvass még többet a gyereknevelésről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version