Betörőnek hitték, pedig csak kutya volt

nlc | 2016. Október 14.
A 18 éves lakó reszketve hívta fel a rendőrséget – amikor kiérkeztek, rájöttek, hogy itt maximum a röhögéstől fognak meghalni.

Otthon vagy, furcsa zajokat hallasz a házból… fülelsz, de egyre biztosabb vagy benne, hogy a zaj tényleg létezik, és tényleg a lakásból jön! Ilyenkor mi mást tehet az ember, mint hogy reszketve tárcsázza a rendőrséget és imádkozik az életéért? Pont így tett az a 18 éves kaliforniai fiú is, aki hasonló helyzetbe került… de a kiérkező rendőrök aztán biztosították a fiút, hogy aggodalomra semmi oka.

A “betolakodó” ugyanis egy kutya volt, méghozzá a lakó saját kutyáinak egyike. A fiatal srác annyira pánikba esett, hogy meg is feledkezett arról, hogy kedvence is kószálhat a padlástérben – a többi kutya pedig csak azért ugatott, mert valószínűleg ők is szerettek volna felmászni a padlástérbe társuk után.

A rendőrök jót röhögtek a helyzeten, azt mondták, már évtizedek óta kapnak furcsa hívásokat, úgyhogy már semmin nem lepődnek meg igazán… de azért ezen elég jót röhögtek ők is.

BoredPanda

Exit mobile version