Budapestről egy tinédzser, Maklárról egy 49 éves férfi tűnt el

nlc | 2016. Október 28.
A tizenéves fiút közel egy hónapja keresik. A maklári férfinek csütörtökön veszett nyoma.

Jónás Zoltán

Jónás Zoltán 2016. október elején a Budapest VII., Bethlen Gábor utcai otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A 16 éves fiú körülbelül 180 centiméter magas és vékony testalkatú. Haja színe fekete, oldalt felnyírt. Lábain és karjain nonfiguratív tetoválásokat visel. Eltűnésekor fekete nadrágot, hosszított kapucnis pulóvert és fehér magas szárú cipőt viselt.

Bozó Attila

A 49 éves Bozó Attila 2016. október 27-én a déli órákban maklári otthonából egy ezüstszürke színű, Ford Mondeo típusú gépjárművel ismeretlen helyre távozott.  

A férfi körülbelül 182 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid szőkésbarna hajú, arca kerek. Eltűnésekor barna bakancsot, fekete farmernadrágot, piros-fehér-kék csíkos rövid ujjú pólót és egy vékony, fekete színű vászondzsekit viselt.

Aki az eltűnt személyek tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

Exit mobile version