Brutálisan őszinte fotók mutatják be az apák igazi életét

nlc | 2016. November 22.
"Azért hoztam létre az oldalamat, hogy végre legyen egy hely, ahol a gyereknevelést olyannak mutatják be, amilyen a valóságban" – írta a zseniális father_of_daughters oldal gazdája.

A feleségével négy kislányt nevelő Simon Hooper már jó ideje posztolja hol fájdalmas, hol humoros, de mindenképp brutálisan őszinte képeit Instagram-oldalára. A The Huffington Postnak adott interjújában most elmondta, azért hozta létre az oldalt, mert elege lett abból, hogy a legtöbb szülő a gyereknevelést rózsaszín cukormázzal önti le, az igazi nehézségekről pedig hallgat.

“Szerettem volna megmutatni, hogy milyen a valóságban az, ha az ember négy gyermeket nevel” – mondta, majd hozzátette, abból, hogy rövid idő alatt már több mint 190 ezren követték be az oldalát, arra következtet, az emberek igenis szeretik a gyereknevelést pontosan olyannak látni, amilyen az a valóságban.

Simon és felesége egyébként négy lányt nevel: a legnagyobb 9, a két legkisebb pedig még nincs egyéves. “Mióta megszülettek, több állásom van, mint bármikor gondoltam volna: egyszerre vagyok hordár, taxisofőr, úszásoktató, főnök, tanácsadó, emberi mászóka, bank és személyi asszisztens” – írta viccesen. Íme, egy kis válogatás a fotókból

1. “A feleségem egyszerű feladatot adott, be kellett pakolnom az ikrek táskáját, mert este nem alszunk otthon.”

 2. “A feleségem elvitte a két nagyobbat a nagyszülőkhöz. Az ikrek rám maradtak. A szomszéd hajnali fél négykor már biztos azt gondolta, hogy kismacskákat nyúzok fakanállal.”

 3. “A legnagyobb lányom épp most kérdezte meg a szexuálisfelvilágosítás-órája kapcsán, használok-e óvszert. Alig várom, hogy rákérdezzen, hányszor maszturbálok…”

 4. “Még jó, hogy az ikreknek ennyi játékot vettünk…”

 

 Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version