Fájdalom: a kutya azt hitte, újra családjával lehet, végül másik állatot vittek haza

nlc | 2016. December 01.
Az elhagyott kutya borzasztóan várta már, hogy újra hazatérhessen családjához, ők azonban végül egy másik kutya mellett döntöttek. És ez elképesztően szomorú.

Előre figyelmeztetünk: sírni fogsz.

A Zuzu nevű kétéves németjuhász-keverék apukájával együtt őrzött egy kaliforniai családot, és tény, hogy kicsit összezavarodott, mikor apja, az idős kutya meghalt. Az alapvetően kedves kutyus kiszökdösött a kerítésen, elrohant, így történhetett meg, hogy egyszer csak az egyik szomszéd kertjében találta magát, akik pedig azonnal kihívták a sintéreket, és elszállították a kutyát.

Zuzu szilárd reményekkel várta családját, akik meg is érkeztek hozzá, a kutya pedig boldogan csaholva csóválta farkát a kerítés rácsa mellett. De ők valójában nem Zuzuért jöttek… azért érkeztek, hogy egy másik kutyát fogadjanak örökbe. Azt mondták, a kutya már nem olyan, mint régen, a legjobb megoldásnak pedig azt látták, ha egyszerűen beszereznek helyette egy másikat.

 

Az internet persze végtelenül felháborodott a kegyetlen család lépésén, a menhely pedig elhatározta, hogy speciális kampányt indít azért, hogy Zuzu kivételes, szerető családba kerülhessen.

Mi nagyon reméljük, hogy ez mielőbb összejön neki!

BoredPanda

Exit mobile version