Imádja az oroszlán az oroszlánruhás kisgyereket – videó

nlc | 2016. December 13.
Nehéz lenne megmondani, hogy a nagymacska vajon mire gondol, amikor a kisgyerekkel kokettálni kezd, de az biztos, hogy nem mindennapi találkozás látható ezen a felvételen.

 

Oké, belátjuk, hogy a terhes nő hasára puszit adó orángután produkciójánál nehéz imádnivalóbb állatkerti pillanatképet mutatni, de azért a most következő felvétel is eléggé elgondolkodtató.

A 11 hónapos Aryeh-t keresztszülei vitték el a minap az atlantai állatkertbe. A gyereket szőrös kis minioroszlánnak öltöztették, és nyilván kíváncsian várták, milyen hatást vált majd ki a szerelése a nagymacskákból. Az oroszlánok kifutójánál Aryeh először nem mutatott különösebb érdeklődést az állatok iránt. Amikor aztán megpillantották egymást az oroszlánnal, érdekes dolog történt. A ragadozó először csak kíváncsian szemlélgette a gyereket, majd végül leült az üveghez és olyan mozdulatot tett, mintha pacsit adna neki.

Aztán szenvedélyesen kaparászta is az üveget Aryeh legnagyobb örömére.

Bár nehéz eldönteni, hogy magához hasonló játszótársat vagy inkább potenciális prédát lát az oroszlán a kisgyerekben, de az biztos, hogy a kis- és a nagymacska találkozása nagyon érdekes pillanat. Itt a teljes videó róla:

 

 

Exit mobile version