Fejszével ütötték le az unokáját védő nagymamát Kaposváron

nlc | 2017. Január 04.
Már a fiatalok kapcsolatát sem nézték jó szemmel a családok, de a szakítás után eldurvultak a felek. Most a vádemelésnél tartunk.
A balta - Fotó: police.hu

Egy furcsa szerelmi kapcsolat utóéletéről számol be a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség közleménye. Az egyik vádlott – 19 éves fiú – és a velük rokoni kapcsolatban lévő családban élő fiatal lány élettársak voltak, de a lány szülei ezt nem nézték jó szemmel. Amikor a fiatalok kapcsolata megszakadt, a két család viszonya elmérgesedett.

2016 nyarán a fiú családja botokkal, fejszével, vasvillával felfegyverkezve betört a rokon család kaposvári otthonába azért, hogy az ott lakókat megverjék, megfélemlítsék. A fiatal lányt a volt élettársa ellökte és megütötte, apja pedig a lányt védő nagymamát  csapta homlokon egy fejszével. Az asszony erősen vérző fejjel a földre zuhant, a támadók ezt észlelve elmenekültek a helyszínről. A bántalmazott nők 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Ezért a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt az öttagú kaposvári családdal szemben.

Exit mobile version