10 év után találkoztak a születésükkor elválasztott ikerlányok – megható videó

nlc | 2017. Január 12.
A lányok egy évtized után, a Good Morning America stúdiójában borulhattak végre egymás nyakába. Mindketten zokogtak a meghatottságtól.

10 évvel ezelőtt, alig néhány nappal azután, hogy életet adott ikerlányainak, a kínai édesanya lemondott gyermekeiről, veleszületett szívrendellenességük miatt. A lányok egy rövid időre állami gondozásba kerültek, ahonnan kis idő múlva mindkettőjüket amerikai családok fogadták örökbe. Gracie-t a washington Richlandben élő Rainsberry család, míg testvérét, Audrey-t a wisconsini Doering család. Egyik család sem tudott arról, hogy gyermeküknek van egy ikertestvére, ezért a két lánynak közel tíz évet kellett várnia arra, hogy újra találkozhassanak.

“Nehéz megfogalmazni, de amíg nem tudtam, hogy van egy ikertestvérem, folyton egyfajta hiányérzetem volt” – nyilatkozta a Good Morning Americának Audrey, majd hozzátette, mióta először beszélt Gracie-vel, újra teljesnek érzi az életét. A két lány egyébként egy véletlennek köszönhetően talált egymásra tavaly decemberben.

Minden akkor kezdődött, mikor Audrey egy hugicát kért idén karácsonyra” – magyarázza Audrey anyukája, Jennifer Doering, majd hozzátette, a kérés hatására döntötte el, hogy utánajár Audrey születése körülményeinek. “Kutakodás közben belefutottam egy fotóba, amin mindketten szerepelnek.”

Jennifernek ezután sikerült kinyomoznia azt is, kik fogadták örökbe lánya testvérét, sőt fel is kutatta a családot. Gracie nem sokkal karácsony előtt tudta meg a hírt, hogy van egy ikertestvére. Az ikrek ezután FaceTime-on beszélgettek először, és egész mostanáig vártak arra, hogy személyesen is találkozhassanak.

A nagy találkozásra a napokban, a Good Morning America című műsor stúdiójában került sor. Mondanunk sem kell, szem nem maradt szárazon, mikor a két kislány végre megölelhette egymást:

 

Olvass még többet ikrekről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version