Ez a kutya nem veszett el, csak szeret egyedül csavarogni

nlc | 2017. Január 30.
Ha valaki összefut ezzel az utcán kóborló kutyussal, nem kell rögtön az állatvédőket tárcsázni. Elég megmondani neki, hogy menjen haza, és máris visszaindul otthonába!
Ez a kutya nem veszett el, csak szeret egyedül csavarogni

Dew az aranyszőrű kutya rendszeresen csatangol otthona környékén, de a helyiek már jól tudják, hogy nem kell aggódni érte. Ha a kutya mégis új arcba botlana, annak elég elolvasnia az állat bilétáját, amin az alábbi felirat áll: “A nevem Dew. Nem vesztem el, csak szeretek csavarogni. Mondd meg, hogy menjek haza!”

A kutyus egy hatalmas farmon él családjával, de a tágas mezők már nem elég nagyok neki, így a kalandvágyó kutya arra csatangol, amerre kedve tartja. Dew egyébként a gazdái szerint tud vigyázni magára, és a környéken is régóta ismerik és szeretik már. A kutya kedvenc helyei közé tartozik például a helyi tűzoltóság, az iskola és persze a szomszédok – a tűzoltók annyira szeretik őt, hogy egyszer még bevetésre is elvitték magukkal.

 

Dew gazdái egyébként egyáltalán nem olyan felelőtlenek, mint ahogy sokan gondolhatják – a kutya egyrészt okosan, felelősségteljesen közlekedik, másrészt GPS-es nyakörvet visel, szóval a gazdái is mindig tudják, merre jár.

 

BuzzFeed

Exit mobile version