Szívfacsaró levél kíséretében adták menhelyre a kutyájukat

nlc | 2017. Február 22.
A kutyust azért kellett visszavinnie a családnak, mert a túlságosan is játékos négylábú veszélyesnek bizonyult a kicsi gyerekek mellett.

A Rhino névre hallgató kutyus egy apró spirálfüzetbe kapart levél kíséretében érkezett a Utah állambeli menhelyre. A levél szerzője egy kisfiú, Rhino előző gazdája, aki szívfacsaró üzenettel fordult a kutyája következő gazdájához.

A fiú családja kábé fél évvel ezelőtt fogadta be Rhinót, az ugráló, játékos kutya azonban túlságosan aktívnak bizonyult a család több kicsi gyereke mellé, akiket ha akaratlanul is, de gyakran ellökött, felborított.

 

A család ezért kénytelen volt visszavinni a kutyust a menhelyre, az egyik nagyobb kisfiú pedig levelet is mellékelt mellé.

“Ha ezt olvasod, biztosan te vagy Rhino gazdája. Korábban az én kiskutyám volt, nagyon remélem, hogy most jó helyen van. Nagyon hiányzik nekem, remélem tudja, mennyire jó kutya volt.”

A kisfiú aztán részletes használati utasítást ad a kutyushoz, amiben elmondja, hogy sok figyelemre van szüksége, hogy nagyon szeret a takaró alá bújni, és hogy jól kijön az emberekkel. Arra is megkéri a következő gazdit, hogy ne nevezze át a kutyust.

A levél és Rhino története annyira megható volt, hogy máris akadt neki gazdijelölt: Rhinót már harmadszorra adoptálják, de új gazdája megesküdött rá, hogy ezúttal nem kerül vissza. 

BuzzFeed

Exit mobile version