Hatodikos fiú erőszakolta meg a másik osztályba járó kislányt

nlc | 2017. Május 04.
Az egyik gyáli általános iskolában történt az egészen megdöbbentő eset. A hatodikos fiú közeledését többször is visszautasította a párhuzamos osztályba járó kislány. A fiú nem törődött bele, két haverjával megvárta az iskola előtt a lányt, aztán a közeli erdőbe mentek.

A hatodik osztályos fiú a Facebookon kezdte a kislányt zaklatni. Évfolyamtársnője még nincs 12 éves éves. A fiú megírta a lánynak, le akar vele feküdni. Az iskolában többször előfordult, hogy szünetekben a kislány nyakát csókolgatta annak ellenére, hogy a lány visszautasította közeledését, néhány nappal később pedig a Facebookról is letiltotta az erőszakos udvarlót.

A sorozatos zaklatást követően a kislány személyesen akarta megkérni a fiút, hagyja őt békén. A srác az általános iskola előtt két barátjával várta meg a lányt. Megbeszélték, elsétálnak az iskola melletti erdőbe. A lány ekkor már félt, mégsem mert elmenekülni. Az erdőben aztán a fiúk a földre teperték, a két másik gyerek pedig őrt állt, hogy senki ne zavarhassa meg az aktust.

A Bors úgy tudja, a fiú “erőszakosan és durván legalább kétszer közösült a sértettel, akinek ezzel fájdalmat okozott”. A lány barátainak és szüleinek is elmesélte a nemi erőszakot, a szülők feljelentették a rendőrségen a gyereket.

A hatodikos fiú pénteken ül a vádlottak padjára a Budapest Környéki Törvényszéken, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják. A másodrendű vádlott kisfiú szabadlábon védekezhet, harmadik társuk pedig még gyermekkorú volt az elkövetés időpontjában.

Hatodikos fiú erőszakolta meg évfolyamtársnőjét
Exit mobile version