Ezt válaszolta az anyuka azoknak, akik beszóltak kisfia fülbevalójára

nlc | 2017. Június 07.
Egy anyuka megengedte ötéves kisfiának, hogy fülbevalót rakasson a fülébe, mire azonnal jött a netes támadás. A 24 éves édesanya azonban karakán módon visszavágott az őt gyalázóknak.

A 24 éves Tegan Pettet már régóta nyúzta ötéves kisfia, hogy kilövethesse a fülét. Az anyuka elmagyarázta a gyereknek a füllyukasztás procedúráját, megkérte a kisfiút, hogy gondolja át a dolgot, de Storme továbbra is kitartóan ragaszkodott az ötlethez. Mikor anyja végre áldását adta a dologra, a kisfiú repesett az örömtől, nagy gonddal kiválasztotta a megfelelő fülbevalót, és a lyukasztás után kábé minden szembejövőnek elmondta, hogy egyáltalán nem is sírt, és hogy nézzék csak meg, mennyire menő az új fülbevalója.

 

Azonban amikor Pett online is beszámolt a történetről, mindenki ráugrott: elkezdték keményen savazni a kisfiú külsejét és még inkább megkérdőjelezni Pett szülői döntéseit.

Az édesanya azt mondja, nevetségesnek tartja a felhajtást, hiszen senki egy szót sem szólna, ha egy ugyanilyen korú kislány fülbevalójáról lenne szó. “Engedd a gyerekednek, hogy az legyen, aki akar. Ne uralkodj felette, vezesd!” – írja az anyuka a közösségi médiában. “Az emberek ítélkezése többet mond el róluk, mint rólad” – tette hozzá az őt bírálókra utalva.

Metro

Exit mobile version