Egy rakás vadidegen ünnepelte az autista kisfiút

nlc | 2017. Június 21.
Az anyuka kétségbeesett Facebook-posztja után elkezdtek záporozni a kedves szülinapi köszöntések a jóindulatú idegenektől.

A 13 éves autista kisfiúnak korábban sem ment valami könnyen a barátkozás, de amióta magántanuló lett, végképp semmi esélye nem maradt, hogy barátokat szerezzen. Ezért amikor közeledett Tyler 13. születésnapja, az édesanyja, Claire aggódni kezdett.

“A jövő héten lesz a fiam 13. születésnapja, és neki EGYETLEN barátja sincs az egész világon. Arra vágyom, hogy a buliját szervezhessem, de csak azon gondolkodom, milyen kopár lesz a kandalló, amire csak azt az öt szülinapi kártyát tudjuk kirakni, amit a nagyszülőktől, nagynéniktől és tőlünk kap” – írta az édesanya.

A poszt szerencsére sokakhoz eljutott, és sokakat meg is érintett, így hamarosan nemcsak a rokonok és ismerősök, de idegenek is elkezdték küldözgetni Tylernek a szülinapi jókívánságokat, apró kedvességeket. A kisfiú elképesztően boldog volt a sok köszöntéstől, és állítólag még a szülinapja utáni napokon is folyton a postaládához rohant, hogy megnézze, nem jött-e újabb levél.

Claire azt mondja, bár autizmusa miatt Tyler nem tudja olyan finoman kifejezésre juttatni érzéseit, most egyértelműen látszott rajta, hogy nagyon boldog!

 

Metro

Exit mobile version