Letarolták az internetet a plus size katonafeleség retusálatlan fotói

nlc | 2017. Július 20.
Summers VonHesse imádja a testét, és boldog, hogy nemcsak a férje, de mások is kívánatosnak találják. Egy vagyont keres retusálatlan fotóival.

Bár ma már egymás után posztolja magáról a szelfiket, és egy vagyont keres a testével, Summers VonHesse azt mondja, évtizedekbe került, mire megtanulta szeretni a testét. Merthogy világ életében plus size volt. A kétgyerekes anyuka a Yahoo Beautynak beszélt őszintén testképzavaráról és arról, hogy legrosszabb pillanataiban sokszor csak a férje tartotta benne a lelket.

Szüntelenül azzal biztatott, hogy gyönyörű vagyok, de nem hittem neki” – mondja a 30 éves anyuka, akinek életébe az Instagram hozott komoly változást. “Bekövettem néhány plus size modellt. Néztem a fotóikat, csodáltam a magabiztosságukat, majd hónapokkal később rájöttem, igazuk van: csak mert vannak domborulataim, még nem kell szégyellnem a testem, vagy eltakarnom magam.

Mióta saját Instagram-oldala lett, Summers havonta 5000 dollárt keres a képeivel. Elárulta, az elején nehezen dolgozta fel a hirtelen jött sikert. “Egyik pillanatról a másikra 110 ezer követőm volt. Őszinte leszek, alig akartam elhinni.” A plus size katonafeleség bevallotta, sosem volt rendes állása, épp ezért nagyon örül, hogy ő is hozzájárulhat a családi költségvetéshez.

Mikor a Yahoo újságírója arról kérdezte, megmutatja-e majd gyermekeinek a fotóit, Summers habozás nélkül vágta rá, hogy igen. Mint mondta, a képek arra tanítják gyerekeit, hogy a boldogsághoz vezető út egyik fontos lépcsője az, hogy igenis szeressék a testüket.

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version