Sokkal több, mint csokoládé

hirdetés | 2018. Május 31.
A Kinder mindig arra törekedett, hogy részese legyen a családok örömteli pillanatainak. A finom csokik mellett azon is dolgoztak, hogy hogyan tegyék még vidámmá az együtt töltött időt.

A technológia fejlődése, és az hogy a mindennapokban is egyre nagyobb teret kaptak az okostelefonok és táblagépek, arra ösztönözte a Kindert, hogy ezen a területen is közel kerüljön a családokhoz. Kreativitását, gyermekszeretetét kihasználva létrehozott még valami különlegeset.

Ismerik már a Magic Kindert?

Azt a csodás gyerekvilágot, ahol játszva lehet tanulni? Játékok, videók, színezők és történetek várják a 3-10 éves korosztályt egy ingyenesen letölthető applikáció formájában. A Magic Kinder megbízható segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében; egy gyermekekre szabott, olyan biztonságos alkalmazás, amelyben a gyerekek megtapasztalhatják a kis felfedezéseket. A Magic Kinder azért készült, hogy a gyermekek és a szülők együtt, illetve a gyerekek egyedül is örömüket leljék benne. A 3-10 éves gyerekek számára készített applikáció COPPA+ hitelesítéssel rendelkezik, nincsenek benne élelmiszerreklámok és nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások.


Helyette viszont van számos lehetőség a tanulásra a fejlődésre; a kicsik megismerhetik a digitális technológiát és élvezhetik az általa nyújtott lehetőségeket, továbbá az applikáció használata alkalmas arra is, hogy összehozza a családot, hogy még inkább élvezhessék az együtt töltött minőségi időt.

Ünnepeljünk együtt az 50 éves Kindert, és köszönjük, hogy segítségével egy kicsit örökre gyerekek maradhatunk!

Exit mobile version