Zseniális módon vette rá az anyját, hogy ne kelljen iskolába mennie

nlc | 2019. Július 03.
A dolog csak egy napra vonatkozott, és a fiú nagyon kreatív volt.

Miután a lekéste az iskolabuszt, úgy döntött, hogy nem megy be a suliba, mindehhez pedig az édesanyja beleegyezését kérte, méghozzá kézzel írott hivatalos levélben. Az irományt az Ohióban élő Sarah tette közzé Twitter-oldalán, a rafinált gyerkőc pedig nem más, mint a kisöccse, aki a következő furmányos – pró és kontra érveket felsorakoztató – üzenetet hagyta anyukájuknak:

„Mint az Ön fia, sajnálattal tájékoztatom arról, hogy lekéstem az iskolabuszt. Tudom, hogy a hír hallatán érzelmi hullámvasútra került, de tudnia kell, hogy úgy döntöttem, itthon maradok. Tudnia kell azt is, hogy ez egy nehezen meghozott döntés. Valószínűleg már az ágyamban vagyok, kérem, ne zavarjon meg. Ha további segítségre van szüksége a döntéshez, tekintse meg az érveket és az ellenérveket a hátoldalon” – írta a kisfiú.

Az érvek  között olyanok szerepeltek, mint  például, hogy ez az első olyan nap a félévben, amikor otthon marad. Az ellenérvek között pedig, hogy talán szokássá válik, de itt a fiú zárójelben jelezte, hogy ez kétséges.

Az édesanya végül igent mondott a gyermeke kérésére.

Via

Exit mobile version