Hírességek, akikről nem tudtad, hogy rokonok

nlc | 2020. Augusztus 18.
Meglepő rokoni kapcsolatok hoztunk! Köztük olyanokat is, amelyek összekötik a királyi családot Hollywooddal...

A Fanning testvéreket, Ellát és Dakota számos mozifilmben és sorozatban láthattuk már. Na, nem egy harmadik tehetséges színésznő tesóról lesz most szó, hanem Katalin hercegnéről. Ő ugyanis huszonegyedik fokon unokatestvére a színésznőknek. Erről Ella beszélt az E! News műsornak. Elmondása szerint az Ancestry.com oldal segítségével kutatták fel a családfájukat, így derült ki, hogy a hercegné is a rokonuk.

Lily Allen énekesnő igazán sikeres volt a 2000-es évek elején. És azt tudod, hogy ki az egyik öccse? Alfie Allen, aki Theon Greyjoy-t alakította a Trónok harca sorozatban!

Lily Allen és Alfie Allen (fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Bryce Dallas Howard az új Jurassic filmek, a Segítség és a Rocketman sztárja. És azt tudtad, hogy az apukája Ron Howard Oscar-díjas rendező, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Apolló13,  a Túl az Óperencián, az Egy csodálatos elme és a Dan Brown sikerkönyveiből készült filmek? 

A Howard család (fotó: Profimedia)

Nicolas Cage híres feleségei sok ember számára ismerősek, de mi a helyzet a híres unokatesókkal? Nos, abból is akad pár. Unokatestvére például Sofia Coppola rendező, Francis Ford Coppola lánya. 

Nicolas Cage és Sofia Coppola (fotó: J. Vespa/WireImage)

Azt a legtöbben tudják, hogy Miley Cyrus apja, Billy Ray Cyrus zenész, az ex-férje pedig Liam Hemsworth színész.  Miley keresztanyja azonban mindkettőt kenterbe veri. Nem más, mint Dolly Parton énekesnő, aki évtizedes barátságot ápol Cyrus apjával.

Miley Cyrus és Dolly Parton (fotó: profimedia)

Egy olyan páros következik, akik már filmben is szerepeltek együtt, a 2006-os Az ördög Pradát viselben, mégsem annyira közismert, hogy rokonok. Emily Blunt brit színésznő egyik nővérét vette felesége Stanley Tucci színész 2012-ben.

Emily Blunt és Stanley Tucci (fotó: Profimedia)

Nemcsak Katalin hercegnének jutottak színész rokonok. Ralph Fiennes és Jospeh Fiennes ugyanis nyolcadik unokatestvérei Károly hercegnek. Mindhárman az 1400-as években uralkodó skót király, II. Jakab leszármazottai.

Károly herceg és Ralph Fiennes a 25. James Bond film forgatásán (fotó: Profimedia)

Jessica Capshaw nem ismeretlen a Grace klinika nézőinek. Az ő mostohaapját azonban tényleg nem kell bemutatni. Nem más, mint Steven Spielberg rendező, aki 1991-ben vette feleségül Jessica anyját. Már tudjuk, hogy miért tűnt fel Jessica a rendező 2002-es Különvélemény című mozijában.

Steven Spielberg felesége és annak lánya (fotó: Profimedia)

Családfa: 

Exit mobile version