Egy borongós őszi nap is lehet tökéletes – mutatjuk, hogyan! (x)

nlc | 2020. Október 13.
Képzelj el egy tipikus őszi napot! Odakinn szakad az eső, a fák koronáját pedig a szél tépázza. Átázott levelek landolnak a sáros pocsolyákban. Már attól a hideg futkos a hátadon, ha kinézel az ablakon. Gondolnád, hogy ez a nap mégis lehet tökéletes?

Igen, ha az otthonod kényelmében töltheted, és még csak a küszöbödet sem kell átlépned. Az egyetlen feladatod erre a napra, hogy lehuppanj a kanapéra egy forró kávéval, és elmerülj az édes semmittevésben. A sütődön már beidőzítetted, mikorra készüljön el az ebéd, a robotporszívó csendesen teszi a dolgát, a mosogatógép pedig már javában tisztogatja a tegnapi vacsora maradványait. Már csak egyetlen dolgod maradt: bújj egy puha pléd alá, és lazíts egyet! Hallgasd a kedvenc zenéidet, tarts sorozatmaratont, vagy kapcsolj ki egy kis videójátékkal! Kuckózz be és szánj egy kis időt magadra!

Ideje, hogy igazán komfortosan érezd magad az otthonodban, mi pedig tudjuk, mit kell tenned, ha egy ilyen tökéletes őszi napra vágysz: kávézni! Igen, ugyanis most a Mokate nyereményjátékával hetente nyerhetsz egy negyedmillió forint értékű MediaMarkt vásárlási utalványt, amely segít gondoskodni az otthonod kényelméről. Kedvedre válogathatsz a háztartási kis- és nagygépekből, szórakoztatóelektronikai eszközökből vagy bármiből, ami könnyebbé, komfortosabbá teszi az otthon töltött időt.

Mindig is szerettél volna egy klassz hangfalat, jól jönne egy új laptop, vagy örülnél, ha egy robotporszívó gondoskodna a tisztaságról? Vásárolj 2 csomag Mokate 3in1 vagy 2in1 Mixet bármilyen ízben, és nyerj a vásárlást igazoló blokk AP-kódjával hetente 250000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt! Részletekért és kódfeltöltésért keresd fel a http://mokatenyeremeny.hu/ weboldalat! (x)

Exit mobile version