Több mint 30 éve él együtt egy kajmánnal ez a japán család

nlc | 2020. December 17.
Kajmán úr állítólag nagyon szelíd, amikor gazdájával sétálni mennek, még azt is hagyja, hogy gyerekek üljenek rá.

Lassan négy évtizede annak, hogy a Kure városában Nobumitsu Murabayashi beadta a derekát, és kisfia kérésére vett egy krokodilt egy állatkereskedésben. Akkor valószínűleg egyikük sem gondolta, hogy az óriási hüllő igazi családtaggá válik. Pedig így lett.

Kajmán úr ugyan a kétméteres hosszával és 45 kilójával sokak számára nagyon félelmetesnek tűnhet, de gazdája szerint a légynek se tudna ártani. Vagyis amikor egyszer fia még kicsi volt, akkor az állat megharapta, de azóta állítólag nagyon példásan viselkedik, gazdája teljesen megbízik benne.

És mivel a hatóságoktól engedélyt kapott rá, Nobumitsu Murabayashi néha sétálni is elviszi kedvencét, ami állítólag annyira jámbor, hogy azt is eltűri, hogy a gyerekek megsimogassák, sőt, ráüljenek. Amikor otthon vannak, a póráz természetesen lekerül Kajmán úrról,  szabadon mászkál a lakásban, és néha szívesen hűsöl saját kádjában. írja az OddityCentral.

Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr története nem egyedülálló, a thaiföldi Kanathip Nathip több mint 20 éve osztja meg otthonát egy krokodillal, egy indonéz család pedig egy 200 kilós aligátort tart.

(via Telex)

Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr. (Fotó: Profimedia)

Szokatlan házi kedvencek:

Exit mobile version