Megható: hétszáz üdvözlőlapot kapott 101. születésnapjára egy megözvegyült úr

nlc | 2021. Augusztus 16.
Jacket idén nem tudja meglátogatni lánya, de ismerősei egy különleges ajándékkal készültek.

Jack Annall idén ünnepli 101. születésnapját, sajnos lánya, Mary most nem tudja meglátogatni a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások miatt, ezért annak a yorkshire-i idős otthonnak a vezetője, ahol most az idős úr él, kitalált egy nagyon különleges meglepetést.

„Tudtam, hogy szomorú amiatt, hogy nem láthatja a lányát, és gondolkozni kezdtem, mit tehetnénk azért, hogy jobb kedvre derítsük. Úgy döntöttem, hogy a közösség segítségét fogom kérni” – nyilatkozta 32 éves Vicky Gudgin, aki először az otthonban dolgozókat és az ott lakókat kérte meg arra, hogy írjanak Jacknek üdvözlőlapokat, de miután a közösségi oldalon is megjelent egy felhívás, egyre többen csatlakoztak a szívmelengető kezdeményezéshez, eddig 700 lap érkezett meg, de még több száz kedves üzenet van úton, írja a Metro.

„Jack egy csodálatos ember, és nagyon szeretnénk, ha ez a nap különleges lenne számára. Őt ismerve, nem szeretne nagy bulit, de gondoltam, jó lenne, ha kapna néhány üdvözlőlapot” – tette hozzá Gudgin.

Az idős úr születésnapjára persze mással is készülnek, egy fúvószenekar koncertjén is részt vehet majd, meglátogatja majd a polgármester, és mivel korábban a brit légierőnél szolgált, tőlük is várhatók majd látogatók.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Exit mobile version