Gyászol, de már újra dolgozik Kóbor János özvegye

nlc | 2022. Május 17.
Ma ünnepelné 79. születésnapját az Omega legendás énekese, aki tavaly decemberben hunyt el.

Ma ünnepelné a 79. születésnapját Kóbor János, azaz Mecky, ám az Omega tavaly decemberben elhunyt legendás frontemberét a szerettei, rajongói már csak a sírjánál köszönthetik. Fél év telt el a halála óta, s ahogy a mondás tartja, a show-nak mennie kell tovább, így a családja, ha nehéz szívvel is, de visszatér a mindennapi élethez – számolt be a Blikk.

Fotó: MTI

Kóbor János lánya, Léna iskolába jár és készül a ballagásra, a legendás énekes özvegye, Deme Zsóka pedig, bár férje halálát követően pár hétre bezárta ruhaüzletét, ismét dolgozik és egyre gyakrabban tűnik fel a butikban. Trunkos András, az Omega menedzsere szerint ez részben terápia a gyászoló asszony számára, részben pedig szüksége, hiszen „az élethez szükség van pénzre”.

Mint ismert, Kóbor János tavaly év végén került kórházba koronavírus-fertőzés miatt. A zenész küzdött a betegség ellen, ám szervezete végül feladta a harcot.

Trunkos András a Blikknek felidézte, hogy Meckyvel megígérték egymásnak, hogy gondoskodnak annak a családjáról, aki előbb megy el.  Mint fogalmazott,

Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor állok rendelkezésére. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni.

A menedzser szerint Kóbor nagyon büszke volt a lányára, aki örökölte édesapja tehetségét, ugyanis nagyon ügyes táncos és énekes. Hamarosan egy jótékonysági előadáson Léna játssza majd el a női főszerepet, és Trunkos azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben a színészi pályát választja. Ez azonban, mint fogalmazott, „még a jövő zenéje”.

Exit mobile version