Chrissy Teigen fia 6 évesen még nem evett zöldséget

nlc | 2024. Január 20.
Chrissy Teigen és John Legend közös fia idegrohamot kap, ha zöldséget kellene ennie. Édesanyja szerint van magyarázat.

Az teljesen természetes, hogy a gyerekek – különböző életkorban – válogatósak. De azt azért erős túlzásnak érezzük, hogy Chrissy Teigen és John Legend fia, az alig 6 éves Miles még nem evett zöldséget.

Chrissy Teigen a férjével és két gyermekével, Miles (b1) és Luna (b2) társaságában (Fotó: Getty Images)

Anyja szerint, egyszer egy brokkolirózsa került Miles tányérjára, amitől a kisfiú dühbe gurult. A modell maga beszélt erről, miközben a híres séffel, David Changgal népszerűsítette közös sorozatukat. A műsor felvételén ott volt Chrissy énekes férje, John Legend is, a legidősebb lányukkal, a 7 éves Lunával.

Amikor a műsorvezető, Jimmy Kimmel megkérdezte az ötgyerekes Chrissyt, hogy jó evők-e a gyerekei, kiderült, hogy vegyes a kép.

Luna például imádja a zöldségeket és a salátákat, ám 6 éves öccse, Miles ki nem állhatja a zöldségeket, még nem is evett – állítja Chrissy a Yahoo cikke szerint.

Annak érdekében, hogy Miles megkóstoljon néhány zöldséget, Chrissy bekapcsolódott egy iskolai zoom-beszélgetésbe a fiú iskolájával, ahol a válogatósokról beszéltek, és megtudta, hogy „ez az egyetlen dolog, amit ebben a korban valóban irányíthatnak a gyerekek, ezért válogatnak.”

Sok szülő átérzi Chrissy nehézségeit, mert vannak gyerekek, akikbe tényleg nehéz bármilyen zöldséget belediktálni. De ne felejtsétek, ahogy a kicsik nagyobbak lesznek, változik az ízlésük is és előbb utóbb eljön az az idő, hogy lesz értelme salátát és egyéb zöldségeket is az asztalra rakni.

Exit mobile version