Bujtor István özvegye elárulta: ez volt férje kedvenc étele

Vad Rózsa | 2024. Május 31.
Bár Bujtor István már 15 éve nincsen köztünk, özvegye, Judit ma is ugyanúgy gyászolja, mint amikor férje elment.

A Bujtor István Filmfesztivál idén augusztus 22-25. között, Keszthelyen lesz, a színész-rendező özvegyének fővédnökségével. Judit idén meg fogja nézni a fesztiválon vetített Ötvös Csöpi-filmeket is, miközben

férje halála óta nem volt képes végig ülni a filmjeit

írja a Blikk.

“Soha nem nézem meg önszántamból a filmjeit, mert nekem ezek a szívemben és az agyamban vannak. A tévében minden héten adják valamelyiket, de én elkapcsolok. Még mindig túl fájdalmas látni őt így, hogy már nincs velem” – sóhajtott fel Judit. – “Az elvesztése okozta sebeket soha nem lehet begyógyítani.

Hazugság, hogy az idő majd segít, s könnyebb lesz… Ez nem igaz. Egyre rosszabb, mert annál inkább rájössz, hogy mennyire egyedül vagy és mennyire hiányzik ő mellőled”

– mondta. A színész és második felesége közel harminc évig élt boldog és kiegyensúlyozott házasságban.

Judit mindenben szerető társként támogatta

a férjét. A keszthelyi fesztiválon Bujtor István kedvenc ételeit is meg lehet majd kóstolni. Judit erről így mesélt:

„A magyaros ételeket szerette, pörkölt, töltött káposzta és a paprikás krumpli bográcsban volt a kedvence.

Súlyproblémák miatt én a francia konyhára próbáltam őt átszoktatni: zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok. Nem nagyon sikerült, de azért nagyon figyeltem az egészségére. Sportember volt, vitorlázott, teniszezett, rajta nem lehetett túlsúly. Hatalmas, izmos ember volt egy deka felesleg nélkül, amit én próbáltam mederben tartani nála” – emlékezett vissza az özvegy.

Exit mobile version