Külföldi kislány tűnt el Budapesten, minden rendőr őt keresi

Vad Rózsa | 2024. Május 31.
A mindössze három éves Fonseca Lily a tizenhetedik kerületből tűnt el.

A rendőrök nagy erőkkel keresnek egy, a XVII. kerületből eltűnt, három éves kislányt, írja a police.hu. Fonseca Lilyt a rendőrség közlése szerint egy családi vita után vitte magával édesapja, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú,

barna szemű. A rendőrség kéri, hogy amennyiben valaki tudja, merre járhat a kis Lily, akkor névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a rendőrség honlapján található elérhetőségek valamelyikén.

A kislány édesanyja, Ildikó a Reggeliben elmondta, Lily-t egy héttel ezelőtt, napközben rabolta el a saját apja, azóta nem látta. Ildikó

Luxemburgban ismerkedett meg a portugál férfival,

akivel nem is házasodott össze, ugyanis már a várandósság alatt erőszakos volt vele.

„A gyermek nevelése természetesen rám maradt egyedül. Amint lehetett utazni a Covid után, nagyon sokszor jöttem haza Magyarországra, itt tudtak nekem segíteni” 

– mondta Ildikó, aki ebben az időszakban szakított a portugál férfival. Egy ideig rendben mentek a dolgok, aztán a férfi megfenyegette, hogy ha még egyszer egy hétnél tovább marad Magyarországon, akkor rendőrökkel hozatja el a gyereket.

Míg nem volt bírói végzés,

a nő hetente vitte kislányát Luxemburgba, hogy a volt párja is láthassa. Amikor elkezdődött az óvoda, Ildikó úgy határozott, mindkettőjüknek elég volt a sok utazásból. A kislányt egy héttel ezelőtt a nő volt párja egy bolt parkolójában, fényes nappal erővel vette el. lldikó már nyolc napja nem tud róla semmit. 

„Kitépték a kezemből a síró, ordító kislányomat. Betuszkolták egy kocsiba és elhajtottak. Nem tudom, mi van vele, de tudom, hogy nagyon aggódik” – mondta Ildikó.

Exit mobile version