Az Eötvös10 újra megtölti kultúrával az Andrássy utat! – Augusztus végén startol a negyedik TE!Feszt!

hirdetés | 2024. Július 25.
Újra együtt ünnepelhetjük a kultúrát az Eötvös10-zel és Terézvárossal: immáron negyedik alkalommal rendezik meg az Andrássy úton a TE!Fesztet, a VI. kerület összművészeti fesztiválját. Augusztus 23. és 25 között kivonulnak a csodás sugárútra a fővárosi színházak, civil szervezetek, valamint két színpadon folyamatosan koncertek, előadások, tánc és rengeteg gyerekprogram színesíti a fesztiválforgatagot három napon át.
Fourbones Fotó: Komroczki Dia

Fourbones Fotó: Komroczki Dia

A 2024-es TE!Fesztet a Four Bones Quartet nyitja meg augusztus 23-án, délután fél 5-kor, majd a Kolompos Együttes tölti meg az Andrássyt a legnépszerűbb magyar népdalokkal, este pedig fellép az Ivan & The Parazol. A három nap alatt ott lesz a Midlife Crisis Wunderlich Józseffel és Ember Márkkal, a Mehringer, a Harmadik Figyelmeztetés színészzenekar, a Vadrózsa Táncegyüttes, a Baross Imre Artistaképző, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a, valamint egy meglepetés nagykoncerttel is kedveskednek a szervezők. De rengeteg színházi produkcióval is találkozhatunk itt augusztus végén: Radnóti Színház, Vígszínház, Örkény Színház, Centrál Színház, Játékszín, Pinceszínház, Madách Színház, József Attila Színház, Katona József Színház, Pintér Béla Társulat, Budaörsi Színház és még sokan mások képviseltetik magukat.

Csellóval a világ körül Fotó: Steirer Máté

Idén a Kisszínpad ismét a gyerekprogramoké: az aprónépet sem hagyja varázslatos programok nélkül az Eötvös10, ám esténként ez a placc átalakul, és feltörekvő, fiatal zenekar koncertjét élvezheti a fiatalabb generáció.

Az augusztus 23. és 25. között tartó kulturális forgatagra a belépés mindenkinek díjtalan!

Bővebb információ és teljes program:

www.eotvos10.hu, www.facebook.com/Eotvos10

Facebook event: https://www.facebook.com/events/297728530005440

Szervező: Terézváros Önkormányzatának megbízásából az Eötvös10

Exit mobile version