Rendőrség kereste az eltűnt kisfiút, miközben ő a háztetőn bújt el az iskola elől

CS.Á. | 2024. Augusztus 31.
Egy tv-stáb munkatársai szúrták ki a helikopterről, hogy nincs is annyira eltűnve az eltűnt kisfiú.

Egy 9 éves kisfiú csütörtök reggel 7 órakor távozott a család brooklyni lakásából, de nem jelent meg az iskolában, jelentette a CBS News New York. A szülők értesítették a rendőrséget, akik nagy erőkkel meg is kezdték a keresését, miközben a gyerek személyleírását is nyilvánossá tették, hogy jelentkezni tudjanak szemtanúk, akik esetleg látták őt valahol.

A CBS helikoptert küldött tudósítani, ennek köszönhető, hogy egészen meglepő helyszínen hamar meg is találták a fiút. A riporter vette észre őt a családi ház tetején. „Amikor körberepültük az épületet, észrevettük, hogy valaki egy széken ül a ház tetején. Ráközelítettünk a kameránkkal, és akkor láttuk, hogy a személyre tökéletesen illik a közzétett leírás” – mesélte el a tudósító.

A csatorna munkatársai értesítették a rendőrséget és a biztonság kedvéért a helyszín felett köröztek, amíg a rendőrök meg nem érkeztek a helyszínre. „Csak összepakolta a számítógépét és az iskolatáskáját, aztán szó nélkül elindult a rendőrökkel” – mesélte a riporter, hogyan lett vége a nagy ijedelmet okozó kalandnak.

Bár a legtöbb iskolában szeptemberben kezdődik a tanév, az iskolában, ahová a kisfiú jár, már augusztus 12-én elindult a tanítás. Ő azonban jobb ötletnek tartotta inkább játszani egy kicsit a tetőn, mint beülni a nyári szünidő után a padba.

via

Exit mobile version