Felesége szerint Tilla egy percre sem játszotta meg magát az Ázsia Expresszben

F. B. | 2024. Október 02.
Till Attila és Stohl András az Ázsia Expressz idei évadában azzal lepték meg a nézőket, hogy műsorvezetés helyett versenyzőként vettek részt a műsorban.

Till Attila felesége, Korpás Krisztina őszintén beszélt férje Ázsia Expresszben való szerepléséről. A műsorvezető remek csapatot alkotott Stohl Andrással, akivel rengeteg humort csempésztek a feszített tempójú és izgalmas műsorba. Bár nemrégiben távozniuk kellett a műsorból, a két műsorvezető egyáltalán nem bánja ezt, hiszen úgy érzik, mindez hatalmas kaland volt számukra. 

Fotó: TV2

Bár Tilla felesége korábban nem követte az Ázsia Expresszt, most, hogy férje is kipróbálta benne magát már lelkesen követte az adásokat. Így hát arról is tudott véleményt mondani, hogy hogyan viselkedett férje az embert próbáló feladatok teljesítése közben: 

Ebben a műsorban tényleg meglátszik, ki hogyan áll az élethez, és a férjem nem mutat hamis képet magáról. Tilla soha nem a problémát keresi, hanem a megoldást. És szerintem bármelyik kollégáját megkérdeznénk, ugyanezt mondaná róla, mert őt szinte mindenki szereti

„Talán azért, mert nem szállt el magától, nem gondolja, hogy neki a tévés múltját vagy a szakmai életét tekintve előjoga lenne bármihez, és mindig, minden helyzetben igazságosan áll mindenkihez.” – mondta a Best-nek Krisztina.

Korpás Krisztina mindezek után Stohl Andrásról is mondott pár szót, kifejtve, hogy nagyon jó embernek tartja őt. 

Stohl Andrást is legalább 35 éve ismerem. Hiába voltak az életében olyan periódusok, amikor rossz volt a megítélése, például a baleset miatt, valójában Bandi is nagyon jó ember, és ez most bebizonyosodik róla

– idézte a Story.hu

„Ő sem akar soha másnak látszani, mint aki valójában. Az pedig, hogy nem felejtik el, sőt, észreveszik, hogy a nehezebb – főleg fizikai – feladatokat egy nőnek nehezebb megoldani, abszolút pozitív. De Stohl többször hangsúlyozta, ha nem Tillával van, nem bírta volna mentálisan ilyen jól ezt a versenyt, és biztos vagyok benne, hogy a férjemnek is jót tesz, hogy András a párja. Mi soha nem beszélünk csúnyán egymással, de nekünk is adódnak helyzetek a magánéletünkben, amikor nem csak kívánjuk, ki is mondjuk, hogy maradjon már öt percig csendben a másik. Szóval a pároknak nehezebb szimpatikusnak maradniuk a nézők szemében” – magyarázta Tilla felesége.

Exit mobile version