Újabb hír érkezett Sallai Nóra állapotáról: “Nem javult a helyzet, sőt”

F. B. | 2024. Október 02.
Sallai Nóra pénteken súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával. Csonka András megszólalt arról, milyen állapotban van most a színésznő.

Az egész színészszakma összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőjéért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett. A színésznőt 5 éves kisfiával együtt azóta is válságos állapotban ápolják a kórházban. Autójukba egy BMW csapódott akkora erővel, hogy a kocsijuk felborult. 

Fotó: Olajos Piroska

Egy helyszínen tartózkodó és a balesetet is látó 15 éves fiatal lány szerint a kisfiúnak, amikor megtalálták, már nem volt pulzusa, többször is újraélesztették. A színésznőnek pedig ömlött a fejéből a vér, amit egy fáslival próbáltak megfékezni. Majd miután kiszedték az autóból, a földre fektették és stabil oldalfekvésbe helyezték, mivel vért köhögött fel. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége.

Nóra színésztársai mindenkit arra buzdítanak, hogy aki csak teheti, vegyen részt az irányított véradásban. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat.

Csonka András adott hírt az állapotáról

Fotó: Schumy Csaba

A ma reggeli Bochkorban Csonka András szólalt meg arról, milyen állapotban van most a színésznő – szúrta ki a Story.

Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt, a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész

– mondta el a színész, aki bár személyesen nem ismerte Nórát, azonnal kitett egy posztot az oldalára a segítségnyújtásról, miután Szente Vajk arra kérte.

“Én is olvastam az internetes újságokban a szörnyű balesetet, de eleinte nem tudtam, kiről van szó. Sokan hozzám kötik, hogy megosztottam a nevüket, de ez egy láncolat volt. Engem Szente Vajk hívott fel, és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben”

Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem is a kollégám lenne, hanem egy másik ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban.

Exit mobile version