Hujber Feri és szerelme, Kriszti a kapcsolatuk nehézségeiről meséltek

F. B. | 2024. Október 03.
Hujber Feri és kedvese, Kriszti kapcsolata nem indult zökkenőmentesen. Az első randi után ugyanis Kriszti három hónapig váratta a színészt a következő találkozással.

Szó szerint nagy utat járt be Hujber Feri és párja, Kriszti kapcsolata. A páros a külföldi közös életet is kipróbálta, szerelmük pedig kiállta a távkapcsolat próbáját is. A szerelmesek között sok mindenben nagy az egyetértés, ám ez nem mindig volt így. Legalábbis a második találkozásuk időpontját illetően nem voltak egy hullámhosszon annak idején. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

“Megadta a telefonszámát, hogy ezen majd el tudom érni, de nem tudtam úgy elérni, mindig küldtem üzenetet is. És mindig az volt a válasz, hogy jövő héten valószínűleg jó lesz” – mondta a Fókuszban Hujber Ferenc, akinek kedvese három hónapig váratta a színészt a következő találkozóval.

“Ez tulajdonképpen a magam próbatétele volt, hogy készen állok-e beengedni az életembe, mert az első találkozás az annyira jól sikerült, annyira mély volt az egész” – árulta el Kriszti, aki hónapokkal később végül maga dobta fel a következő találkozás időpontját, amelyre Hujber Ferenc azonnal igent mondott. A Nyerő Páros szereplői nemcsak kapcsolatuk kezdeti nehézségeiről, de egyik legnehezebb időszakukról is őszintén meséltek a kamerák előtt, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Exit mobile version