Vitalitás egészségtelen táplálkozás mellett?

nlc | 2007. Október 18.
Szoktál reggelizni? Eszel mindennap gyümölcsöt és zöldséget? Rendszeresen eszel meleg ételt?

A mai rohanó világban ezt nem is olyan könnyű megoldanunk. Sokan vagyunk, akik kávéval indítjuk a napot, napközben csokin, szendvicsen, élünk, és aztán este jól bevacsorázunk.
Az elhanyagolt táplálkozást szervezetünk hosszútávon nem tolerálja, s már a probléma kezdeti szakaszában vészjeleket küld. Az ilyenkor leggyakrabban előforduló tünetek a koncentrációs nehézségek, a kitartás hiánya, a szorongás. Ha szervezetünk figyelmeztetéseit nem vesszük komolyan, akkor a későbbiekben komolyabb egészségi problémák is kialakulhatnak.

Ha hasonló problémával küzdesz, ez a vizsgálat számodra is érdekes lehet.
J. M. Usher, a londoni University College munkatársa vizsgálatában arra a kérdésre kereste a választ, hogy a speciális összetevőket – a ginsengkivonatot (G115®) multivitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint lecitint és rutint – tartalmazó kombináció szedése milyen hatással van az életminőségre – akár kedvezőtlen táplálkozási szokások mellett is. A vizsgálatban 222 férfi és nő vett részt, akiknek átlagéletkora 39 év volt és munkahelyükön középvezetői pozíciót töltöttek be.

A vizsgálatban résztvevő személyeket két csoportba osztották (A és B csoport). Az A csoport a speciális összetevőket – a ginsengkivonatot (G115®), multivitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint lecitint és rutint– tartalmazó kombinációt (Pharmaton® Vitalt) kapta, míg a B csoport placebot. A vizsgálat előtt minden résztvevő kérdőívet töltött ki általános hangulati állapotára, stresszhelyzetére, érzelmi állapotára vonatkozólag.

Mindkét csoport esetében – kérdőíves megkérdezéssel – tájékozódtak az egyének táplálkozási szokásairól. Ezek alapján a csoportokat további alcsoportokra osztották: az egyik alcsoport egészséges, míg a másik egészségtelen táplálkozásról nyilatkozott.

A megfelelő összetétel a vitalitás érdekében
A nyolchetes vizsgálati időszak után a vizsgálati alanyokat ismét megkérdezték. Azok a személyek, akik Pharmaton® Vitalt szedtek a placeboval kezelt résztvevőkhöz viszonyítva jelentős javulást mutattak – a hangulati állapot, a stressz, a fizikai feszültség és az érzelmi állapot területén. A vizsgálatok eredményei alapján megállapítható, hogy a hiányosan táplálkozó részvevők esetén nagyobb mértékű a javulás.
Forrás: Usher : Az egészséggel kapcsolatos életminőség és táplálék-kiegészítők vizsgálata nagy-britanniai középvezetők esetében – duplán vak – placebóval ellenőrzött vizsgálat. Psychology and Health, 1995, 10, 97-111.

Győzödj meg róla Te is! Ha további információkat szeretnél megtudni a G115 ginsengkivonatról és a Pharmaton Vitalról, a fáradtságról és a kezelési módokról, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” című információs füzetet, és hozd magad csúcsformába!
>>kérem>>




A Pharmaton Vital recept nélkül kapható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Exit mobile version