Végezz a fáradtsággal!

nlc | 2007. November 05.
A fáradtságot mindannyian saját tapasztalatból ismerjük, még akkor is, ha ismerünk olyan embert, aki töretlen lendülettel képes dolgozni, aki fáradhatatlan, akinek látszólag sosem apadnak el az energiakészletei.

De jó is lenne ilyennek lenni! Mint mindenben, bizonyára ebben is akadnak ilyen kivételek, de mi többiek, a közönséges halandók nagyon gyakran érzünk fáradtságot. A fáradtság természetes velejárója mindennapi életünknek, „jutalom” a jól végzett testi vagy szellemi munkáért.





Amikor fáradtak és kimerültek vagyunk, szeretnénk befészkelni magunkat kényelmes fotelunkba, kezünkbe venni egy könyvet vagy újságot, kedvenc CD-nket meghallgatni, bekapcsolni a tévét és lazítani, pihenni. Sokszor azonban hiába van elegünk mindenből, le kell győznünk a fáradtságot, össze kell szedni magunkat, és folytatnunk kell a munkát. Pedig legszívesebben otthagynánk mindent, türelmetlenül nézegetjük az óránkat, mikor lesz vége a napnak, már alig várjuk a hétvégét vagy a szabadságot.


Máskor kimondottan keressük a fáradtságot: például amikor munka után




elmegyünk futni, vagy az edzőteremben végkimerülésig gyötörjük a testünket, hogy így kapcsoljunk ki az egyoldalú testi vagy túlnyomórészt szellemi munka után. Mindezt sokszor nemcsak azért tesszük, hogy izomzatunk mindenkit lenyűgözzön, hanem a fáradtság jóleső érzéséért is.

Akkor mi is a fáradtság?

Jó vagy rossz velejárója mindennapjainknak?

Ha éreztél már hasonlót, és le akarsz számolni a fáradtsággal, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” című információs füzetet, és hozd magad csúcsformába!

Kérem a “Küzdelem a fáradtság ellen”  információs füzetet! »








A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Exit mobile version