Joghurtos-gyümölcsös őzgerinc

Danone Activia | 2011. Április 22.
Ínycsiklandó desszert sok-sok gyümölccsel. Kell ennél több egy finom ebéd után? Szerintünk nem. Próbáld ki te is ezt a finomságot! Jó étvágyat!

Hozzávalók

 

Elkészítés:

A tejet felforraljuk a zselatinnal és a cukorral. A tűzről levéve kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a joghurtot és a vaníliás cukrot. Simára keverjük, majd egy Folpack fóliával kibélelt őzgerincformába öntjük. A tetejére szórjuk a gyümölcsöt, némelyiket még a krémbe is belenyomkodjuk. Végül a tetejét befedjük babapiskótával. Felhajtogatjuk fóliát és legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ha megdermed, kifordítjuk a formát, levesszük a fóliát és szeleteljük.

További információk!

 

Exit mobile version