Glutén-, tej- és tojásmentes csokikrém

cafeblog/chezsandra | 2014. Február 16.
Ha villámgyors édességre vágytok büntetlenül, feltétlenül készítsétek el bloggerünk glutén-, tej- és tojásmentes csokicsodáját.

Pofonegyszerű, és 10 perc alatt kész. Sem sütni, sem főzni nem kell. Sőt! Ha még azt is mondom, hogy eritritollal készül és “mindentől” (glutén-, tej-, tojás-, hús) mentes? Hihetetlen ugye? Pedig igaz. A hirtelen beesett látogatókat is pikk-pakk elkápráztathatjátok vele! Nem szép, de isteni finom.

 

Hozzávalók (1 adaghoz)
• 1/2 érett avokádó
• 1 ek cukrozatlan holland kakaópor
• 1,5 ek eritritol
• 1/4 kezeletlen héjú narancs leve és lereszelt héja
• 1 késhegynyi őrölt fahéj
• 1 késhegynyi őrölt kardamom
• 1 ek presszókávé

Az elkészítés módját a Chez Sandra blogon találjátok.

Exit mobile version