Végre itt van: eperszezonra fel!

cafeblog/zsuzsifinomsagai | 2015. Május 11.
Végre annyi epret ehetünk, amennyit csak szeretnénk. Nézzük, mi mindent készíthetünk belőle, ha nem csak úgy magában szeretnénk fogyasztani.

1. Elsőként említeném meg az eperlekvárt, mivel szerintem ennél tényleg nincs jobb lekvár! Kétféleképpen készítettem, bár az egyik eperdzsem. Mindkettő isteni finom lett, így bátran ajánlom, bármelyiket is készítsétek el, nem fogtok csalódni benne.

2. Fagyiként is nagyon jó, enyhülést hoz a kánikulában.

3. Most jöjjön egy torta, ami csupa eperből áll. Ez az eper-mousse torta, nagyon egyszerű, még sütni sem kell!

A receptekért kattints a képekre!

Még több felhasználási mód a Zsuzsi finomságai blogon!

Exit mobile version