Komoly sérüléseket szenvedett Magyarország legszebb kislánya

nlc | 2015. December 15.
Ártatlan játéknak indult, de rossz vége lett az iskolai fogócskának. Lenkovics Laura mája és hasnyálmirigye is megsérült.

Fogócskázás közben komolyan megsérült a világ legszebb kislányaként ismert Lenkovics Laura.

“”Az osztálytársammal mindketten fogók voltunk a játékban, és későn vettük észre egymást. Összeütköztünk, a térdével hasba rúgott. Véletlen történt, nincs okom haragra” – mesélte a Blikknek Lenkovics Laura, aki mindössze 13 éves, de máris komoly sikereket ért el a modellvilágban, két és fél évesen nyerte első szépségversenyét, később Magyarország, majd a világ legszebbjének választották, idén az Év szépe díjat ítélték neki.

A lánynak fájdalmai voltak a baleset után, de nem gondolta, hogy komolyak lehetnek a sérülései, ezért végigülte a tanórákat. Miután délutánra sem lett jobban, az édesanyja kórházba vitte, ahol néhány napos megfigyelés és a laboreredmények alapján kiderült, hogy megsérült a mája és a hasnyálmirigye is begyulladt a rúgás következtében. Mindkét sérülést komolyan kell venni, hiszen, kellő odafigyelés nélkül súlyosabb következményeik is lehetnek. Laurának azóta is diétáznia kell.

Lenkovics Laura Sarka Katával egy szépségversenyen
Exit mobile version